• info@auxo.nl
  • 024-6757329
  • 024-6757329
 

Over ons

Het verhaal

Auxo, volgens de Griekse mythologie een van de drie jaargetijden, de zomer. Andere betekenissen waren groei en vrede. Woorden waar wij ons mee identificeren. Ooit begonnen met de verkoop van seizoen producten. Barbecues, jacuzzi’s, zwembaden, olijf-en palmbomen. Oftewel zomer. Inmiddels zijn wij doorgegroeid.

Tijdens de eeuwige zoektocht naar nieuwe producten kwamen wij steeds vaker in dezelfde hoek terecht. Duurzame producten, fair trade producten, producten met een verhaal. Onze focus ligt op producten waar wij zelf een goed gevoel bij krijgen, en tegelijkertijd een bijdrage mee kunnen leveren aan een betere wereld. Wij noemen onszelf een e-commerce bedrijf in duurzame producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

De wereld om ons heen veranderd, de vraag om verandering neemt toe. Wij hopen gezamenlijk met ons team, onze leveranciers, en onze klanten, doormiddel van vele kleine stappen een grote stap in de goede richting te zetten. Inmiddels zijn wij actief in meer dan 10 landen, en mogen wij wekelijks nieuwe zakelijke klanten verwelkomen.

Auxo is gebouwd op vriendschappen, en we streven naar een prettige bedrijfscultuur met veel ruimte voor creativiteit en gelijkwaardigheid. Wij hopen dat de Auxo familie blijft groeien, en werken vol enthousiasme om onze gezamenlijke doelen te realiseren.

Natuurlijke rietjes gemaakt van suikerriet en koffieresidu

Wat onze rietjes onderscheidend maakt, is dat ze volledig duurzaam en biologisch afbreekbaar zijn, maar tegelijkertijd van uitstekende kwaliteit.